Skip to main content

february, 2023

09feb7:00 pmGod Goes Deep i Werkstatt

more

Event Details

GOD GOES DEEP: MIKKEL METAL (LIVE) // DUB TRACTOR (LIVE) // PALMA
Torsdag d.9. februar kl. 19:00
Live acts starter sharp kl.20.00
Mens vintermørket ligger tungt over landet, flytter God Goes Deep ind i Klub Werkstatts varme, bløde omgivelser og inviterer alle til en magisk lytteoplevelse af den anden verden under Copenhagen Light Festival.
De lokale dub- og ambient legender Mikkel Metal og Dub Tractor fylder den gamle maskinhal på Reffen med sfæriske lydlandskaber, der smelter sammen med den franske lysdesigner Cédric Marquis’ sanselige lys univers.
Find dit yndlingsspot, slæng dig i de bløde omgivelser og begiv dig ud på en meditativ fællesrejse svøbt i vellyd og lækkert lys. Denne aften kan du opleve Werkstatt som aldrig før.
God Goes Deep er honning for øregange og en sand lise for enhver vintertræt krop og sjæl. En varm og opløftende lytteoplevelse alle bør opleve.
ENTRÈ ER GRATIS.
Dørene åbner allerede fra kl. 16:00, men vi anbefaler, at du ankommer senest kl. 19:00. Så du kan nå at opleve de to lys værker, Mirage og Platonic og have tid til at finde dig selv til rette.
DUB TRACTOR
Anders Remmer aka Dub Tractor er pioner på den danske electronica-scene, som han var med til at grundlægge i de tidlige 90’ere. Udover at være fast medlem af ambient-trioen, Future 3, har han udgivet lytteperler under forskellige aliasser. Det hyppigst brugte er Dub Tractor, som han siden 1994 har skabt varm og organisk elektronisk musik, der flirter med ambient, dub og IDM under. Dub Tractors musikalske udtryk udvikler sig konstant, og til God Goes Deep i Werkstatt vil han spille et unikt live-set, der er som skabt til omgivelserne.
MIKKEL METAL
Mikkel Metals interesse for elektronisk musik startede i midten af 90’erne, hvor han købte sin første sampler. Efter at have leget med forskellige musikalske genrer kickstartede hans karriere for alvor i 2000 med udgivelsen af singlen Reggio / Sprang, der røg ind på det berlinske magasin De:Bugs elektroniske hitliste. Siden har Mikkel Metal raffineret sin dub-, ambient- og Detroit techno-inspirerede lyd og udgivet på både danske og tyske selskaber.

Time

(Thursday) 7:00 pm

Location

Werkstatt 167

Organizer

God Goes Deep

Leave a Reply

X