Skip to main content

august, 2022

17aug8:00 pmRüfüs Du Sol | Falkoner Salen | 17. august 2022

more

Event Details

RÜFÜS DU SOL
FALKONER SALEN
17. AUGUST 2022
Billetpriser: 395 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 13. maj kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter torsdag 12. maj kl. 12:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk
De spillede i Danmark for første gang i 2017 på Roskilde Festival, og var igen programsat i 2021, som jo bekendt ikke blev afviklet. Den australske elektroniske trio gæster Falkoner Salen på Frederiksberg til august, til dét, der vil være deres første headliner koncert i DK.
RÜFÜS DU SOL, der allerede anses for at være en af de mest betagende live-acts inden for den elektroniske musik, kom i 2021 ud af et ensomt år med deres fjerde fuldlængde album Surrender, ført an af første singlen ‘Alive’, en følelsesladet, melodisk dance produktion, der fungerer som en skarp påstand om at værdsætte livet i en vanskelig tid.
Jon George, James Hunt og Tyrone Lindqvist, der stammer fra Sydney i Australien, blev dannet i 2010, og fandt sammen omkring en fælles passion for elektroniske live ikoner som Chemical Brothers og Royksopp. Det er denne sammensmeltning af instrumental sensitivitet og tankevækkende danseproduktion, der blev grundlaget for lyden, der har drevet dem fra kontinentet til den globale scene.
Med deres debutplade, Atlas (2013), og opfølgeren, Bloom (2016), beviste bandet, der dukkede frem i det internationale søgelys, at de ikke kun var et af de vigtigste nutidige elektroniske bands, men også et episk live-act. De optrådte bl.a. på Coachella i 2016, 2017 og 2019, og nu sælger deres shows ud på få minutter, hvor fans synger med på hver sang, mens de ser RÜFÜS DU SOL transformere deres albums til live scenen.
Lyt til Rüfüs Du Sol her: https://rufusdusol.lnk.to/music

Time

(Wednesday) 8:00 pm

Location

Falkoner Salen

Organizer

Live Nation

Leave a Reply

X