Skip to main content

april, 2023

23apr7:30 pmA.dixen LIVE // Guldlokk LIVE til God Goes Deep

more

Event Details

Kom ud og oplev Hans Chr. Hansens hovedværk, Tagensbo Kirke, inde fra, til GGD’s Ambient Sunday Service d.23 April kl.20.00 – 22.00.
Som altid er det gratis og alle er velkomne. Mød blot op!
Disse to ynglings artister optræder LIVE
A.dixen.
A.dixen har gennem sin 20 årige musikalske karriere optrådt i flere forskellige konstellationer. De seneste år har han spillet under sit eget navn som A.dixen, men han er også kendt for sine produktioner som Unkwon og som den ene tredjedel af supertrioen AV AV AV.
Musikalsk spænder projektet fra støvede, meditative og til tider dystopiske synth moduleringer til broken beats og pulserende trommemaskiner.
Denne aften til God Goes Deep i Tagensbo kirke, optræder A.dixen med sit modular synth set-up. Du kan forvente et personligt og hypnotisk live-set, der rammer både dit sind og din krop.
Guldlokk:
En billet til noget vedkommende, men ikke velkendt, venter dig, når du træder ind i universet skabt af Guldlokk. Hendes musikalske stil er en fusion af elektroniske hip hop beats og skrøbelige strygere, som ledsages af en legende lyrik, som tilsammen hylder det smukke i det “uperfekte”.
Guldlokk er en selvforsynende kunstner – hun skriver, komponerer og producerer alt materiale fra egen hånd og strubehoved.
God goes deep har givet hende modet til at åbne skuffen af forliste følelser og støve upoleret materiale af, som har ligget gemt under gulvtæppet.
Som tilskuer inviteres du til at læne dig tilbage og gå på opdagelse på egen hånd, som Alice i eventyrland, hvor mystikken, som omgiver hendes musik, fører dig ned ad nye og ukendte stier.
❤

Time

(Sunday) 7:30 pm

Location

Tagensbo Kirke København

Organizer

God Goes Deep

Leave a Reply

X