Skip to main content

february, 2023

16feb7:00 pmLYSFESTIVAL x LYTTEBAR: Ena Cosovic + Ida Daugaard + Enterthevoigt

more

Event Details

LYSFESTIVAL x LYTTEBAR: Ena Cosovic + Ida Daugaard + Enterthevoigt
Torsdag d. 16. februar kl. 19.00
Vi iscenesætter lyset og musikken i vintermørket under Copenhagen Light Festival. I Klub Werkstatts varme, bløde og behagelige omgivelser inviterer vi til fordybelse over musikken – vi ligger, sidder, hænger ud og lytter. Alt er ekstra visuelt labert med et meditativt lysunivers af franske lysdesigner Cédric Marquis.
Glæd dig til et kurateret lineup af DJs og selectors med Ena Cosovic, Ida Daugaard & Enterthevoigt som leverer det lækreste lydtæppe og er dine venner i øret. Lydlandskaberne denne aften er et mix af musik, som de tre kunstnere selv lytter til, når de skal slappe af. Bliv inspireret af deres kilde til afslapning i de behagelige omgivelser. Tøm hovedet, nyd rummet, slæng dig i de bløde puder og stole, gør ingenting og lyt med.
ENTRÈ ER GRATIS.
Dørene åbner allerede fra kl. 16:00, hvor du kan opleve de to lys værker, Mirage og Platonic og have tid til at finde dig selv til rette. Musikken starter kl. 19.00
LINE UP
ENA COSOVIC
Født i Bosnien og opvokset i København har Ena Cosovic haft berøring med de musikscenens mange facetter. Både som MC over i techno og house sets til festivaler, booking og DJ sets over hele Europa, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at hun sidder bag mikrofonen på den danske landsdækkende radiokanal P3. Hun elsker musik – i alle dens former og afskygninger.
IDA DAUGAARD
Ida Daugaards forkærlighed til ‘the twisted dancefloor’ dækker over hendes minimale, varme, groovy og tidsløse musikudvalg og old school mixing-stil. Hendes autentiske udstråling og smil bag pulten sætter hende i en kategori for sig selv. Hun er konstant i udvikling og vælger musik baseret på impulser og følger hendes følelser og intuition fremfor trends. For hende handler hendes DJ sets mere om harmoni og historiefortælling.
ENTERTHEVOIGT
Enterthevoigt startede sin musikalske karriere tilbage i 2010 som reggae og dancehall selector i lydsystemet Looney Tunes. Sidenhen har han forelsket sig i dansegulv, house og disco vibes. Enterthevoigt er desuden vært for “Under the Sun”, et månedligt radioprogram, hvor han guider lytteren gennem de underliggende temaer til al den bedste musik. Enterthevoigt vil altid berige dig med en opløftende musikalsk oplevelse.

Time

(Thursday) 7:00 pm

Leave a Reply

X