Skip to main content

july, 2021

10jul7:37 pm7:37 pmNimb Roof Sunset Sessions feat. Henri Matisse

more

Event Details

Glæd dig til sommerens smukkeste solnedgange, når vi på udvalgte lørdage inviterer til Sunset Sessions på Nimb Roof.
Champagnen er lagt på køl, bartenderne shaker lækre cocktails, og skiftende DJs sørger for det helt rigtige soundtrack, mens solen langsomt forsvinder ned bag Københavns tage.
Aftenens DJ er: Henri Matisse
Henri Matisse – du kender ham måske fra natklubben Arch, hvor han er resident DJ. Derudover har han spillet på nogle af de mest populære klubber i Dubai, Berlin, London, Milano, Barcelona og på Ibiza, samt på festivalerne Tinderbox og Arrive.
I 2014 blev han nr. 2 til verdens største DJ-konkurrence “Burn Residency” på Ibiza, hvor over 6.000 DJ’s fra hele verden deltog. Han tilbragte sommeren på Ibiza, hvor han spillede på steder som Space, Privilege, Cafe Mambo og Ushuaia Beach Club.
Pris: 300 kr. per person inkl. 1 champagnecocktail og salte snacks
Der er adgang til Nimb Roof fra kl. 20.30 til 21.00, mens DJ-settet er fra 21.00-00.00.
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V
– indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet. Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.
SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.
FORBEHOLD FOR EVENTUELLE ÆNDRINGER
Vi tager forbehold for at måtte ændre programmet i forhold til regeringens covid-19-restriktioner. Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, hjælper vi naturligvis med enten at ombooke din plads eller refundere billetten.

Time

(Saturday) 7:37 pm - 7:37 pm

Location

Nimb

Bernstorffsgade 5

Organizer

Nimb

Leave a Reply

X