Skip to main content

june, 2023

01jun10:00 pmStravroz (BE) @ Pumpehuset

more

Event Details

Så er der gode nyheder for elektronisk musikfans i København! Stavroz kommer til Pumpehuset den 1. juni 2023. Gå ikke glip af deres unikke og intime liveoptræden, der blander akustiske og cinematiske elementer med elektronisk musik.
Stavroz (BE) består af fire venner fra Flandern i Belgien og blev grundlagt tilbage i 2011. De har sammen skabt en delikat akustisk, organisk og cinematisk tilgang til elektronisk musik og har længe været en betydelig spiller på den europæiske undergrundsscene.
Deres EP, “The Ginning”, opnåede guldstatus i Frankrig og modtog adskillige priser i bl.a. Tyskland. Siden har flere store, internationale scener fået æren af at gæste Stavroz – bl.a. Coachella, Fusion Festival, Pukkelpop, Tropico og mange flere.
Sidste år udgav de deres debutalbum “Mindibu”, så fans endeligt kan lytte til et album i fuld længde fra den legendariske gruppe.
Selvom Stavroz nu har eksisteret i 11 år, er mange af deres sange stadig relevante – og er langsomt på vej mod titlen som tidløse klassikere. Over en halv million månedlige lyttere og over 100.000 følgere bare på Spotify er helt enige.
Kom og oplev Stavrozs usædvanlige dramatiske, melankolske og dog beslutsomme tilgang til den elektroniske musik på Pumpehuset.

Time

(Thursday) 10:00 pm

Location

Pumephuset

Pumpehuset Studiestræde 52 1554 Copenhagen

Leave a Reply

X